Contacte

Podeu contactar-nos a:

 fundodoquintal@hotmail.es
 skype: fundodoquintal
972 115 995
679 482 164
 

Qui hi ha rere Fundo do Nosso Quintal?

Els membres fundadors de FDNQ són Valéria C. de Araújo, Sònia Serrabao i Raimon Gil Sora, però es tracta d’una associació oberta a tothom que hi vulgui participar.

Valéria  de Araújo és Llicenciada en Ciències de la Comunicació i Biblioteconomia per la Universitat Federal de São Carlos. És traductora i la presidenta de FDNQ. Va néixer a la ciutat de Sao Paulo el  gener de 1976 i actualment viu a Palamós.

(http://cafeambcanela.blogspot.com)

 Sònia Serrabao és Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Va néixer el 22 de maig de 1979 a Palamós i actualment viu a Barcelona. És professora de literatura, poeta i traductora. Forma part del col·lectiu Versos.cat, hi ha participat en diferents recitals de poesia i presentacions de novetats editorials.
(http://versalbaobab.blogspot.com)

Raimon Gil Sora és Llicenciat en Dret per la Universitat de Girona, poeta i traductor. Va néixer el 14 de març de 1979 a Palamós. Es membre del col·lectiu Versos.cat i ha publicat alguns poemes a la revista Reduccions (Eumo Editorial) i la revista Não Funciona (São Paulo). Ha participat a diferents recitals i el 2007 va estrenar el recital musico-poètic Subtítols (http://subtitols.blogspot.com/)

Anuncis

One response to “Contacte

  1. jordi pujol campistol

    Estic molt interessat en conéixer la vostra revista “Varal de poemas”; podrieu dir-me a quins llocs la puc aconseguir !? gracies!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s